Oplæg og Kurser

Playpraxis tilbyder oplæg og kurser med dramaterapi som udgangspunkt, som kan hjælpe med netop det, der er behov for på din arbejdsplads eller i dit arbejde.

Oplæg og kurser tilbydes institutioner, kommuner og fagpersonale som for eksempel pædagoger, lærere, sygeplejersker, socialrådgivere, børne -og ungdimspsykiatere, psykologer, og støtte-kontaktpersoner, der ønsker at udvikle deres personlige og faglige kompetencer.

Temarettede oplæg tilbydes til fagpersonale, der i dagligdagen arbejder med børn og unge, som har trivselsproblemer på baggrund af udsathed, psykiske problemstillinger eller psykiatriske diagnoser. Oplæg og kurser kan foregå i grupper eller tværfagligt på hele institutioner, for eksempel på kommuner, uddannelsessteder, børnehaver, skoler, videregående uddannelser eller i børne – og ungdomspsykiatrien.

Oplæg kan for eksempel give konkrete værktøjer, som at lære barnet at sætte ord på sine følelser eller at lægge mærke til barnets følelsesmæssige oplevelser igennem leg og bevægelse som kommunikationsform. I Playpraxis lægges der stor vægt på at skabe et trygt, motiverende og inspirerende kursusforløb. Kursets indhold er kreativt og tilrettelægges efter faginstitutionens ønsker og behov.

Playpraxis arbejder som udgangspunkt ud fra dramaterapiens hovedteorier, men lægger stor vægt på, at tilpasse kurset så det imødekommer den enkelte faggruppes udfordringer.

Har du spørgsmål som fagperson, er du meget velkommen til at kontakte Playpraxis og du vil blive ringet op indenfor 24 timer eller på nærmeste hverdag.